De manier om van onaangename geurtjes af te komen. 
Voeg een aantal druppels ( 20 - 30 ) toe aan het water in de aroma diffuser en binnen een mum van tijd zullen de onaangename huisdiergeuren veranderen in een heerlijke aangname geur.

LET OP! Gebruik de Pet remedies NOOIT direct op de huisdieren zelf.

De menselijke neus wordt gevormd door ongeveer 400 verschillende soorten receptoren, die elk slechts één type of groep geurmoleculen waarnemen.

 

Met deze informatie van de verschillende receptoren, kunnen de hersenen een duidelijke indruk van het aroma genereren. Deze indruk kan worden beoordeeld als positief (lekkere geur) of negatief (slechte geur) op basis van algemeen aanvaarde definities. De slechte geuren bevatten een grote verscheidenheid aan
olfactorische moleculen. Deze moleculen kunnen worden geclassificeerd op basis van hun chemische samenstelling en worden toegewezen aan een bepaald gebied van het menselijk reuksysteem waarin de perceptie van slechte geuren voorkomt.

Aan de Pet Remedies serie is een molecuul toegevoegd die ervoor zorgt dat de moleculen die onze neus als vies ervaart wordt omkapseld en als zodanig wordt omgezet naar een molecuul welke onze neus niet meer herkent. Denk hierbij aan huisdieren, kookgeuren, sigarettenrook, etc.

 

Inhoud: 50ml

© 2007 - 2020 BestelVandaag.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie