Moet ik geld inleggen als ik lid wil worden bij FM Group

Nee, je betaalt enkel € 60,00 euro voor de luxe map met alle geuren en promotiematerialen. Het lidmaatschap is helemaal gratis.

Is de parfum van FM Group nep en is de geur niet na 10 minuten verdwenen?

De parfum van FM is GEEN NEP! De concentraten die gebruikt worden, worden ingekocht bij DROM in München en zijn met een minimum van 20% parfumconcentraat hoger in kwaliteit dan de ´grote´ merken met de dure reclame campagnes in de glossy magazines. Dat de klant die dure reclame zelf betaalt en dat die mede verwerkt is in de prijs van de parfum realiseert hij/zij zich vaak niet.
De geuren blijven door de hogere concentratie zelfs langer hangen.

Als het niet loopt kan ik dan de proefmonsters opmaken en zit ik dan nergens meer aan vast? En kan ik me dan ook weer laten uitschrijven?

Ja, je kan ze dan lekker gebruiken en opmaken en je zit nergens aan vast.
Je kan je ook laten uitschrijven maar dat is niet nodig: als je een jaar lang niets besteld hebt, word je automatisch uitgeschreven.

Wat verwacht FM Group van mij?

Helemaal niets, je bepaalt zelf wat je met je lidmaatschap wilt doen.

Als ik niet van verkopen houdt kan ik dan toch geld verdienen?

Ja, er zijn binnen FM Group verschillende mogelijkheden om geld te verdienen:
1. De winst die je maakt op een product = het verschil tussen de in- en verkoopprijs.
2. Door het maken van reclame ofwel door jouw bekenden ook het inkoopvoordeel te gunnen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar je contactpersoon die je dit tot in detail goed kan uitleggen.

Ik heb wel eens ooit iets gehoord over een piramide spel? Hoe weet ik zeker dat dit geen piramide spel is?

Piramide spelen zijn bij de wet verboden. Netwerkmarketing is een normale manier van marketing, alleen nog niet heel erg ingeburgerd in Nederland.
Geld wat normaal aan reclamebureaus besteed wordt gaat bij netwerkmarketing naar de mensen die de reclame maken.
Enkele voorbeelden van zeer gerespecteerde netwerkmarketingbedrijven in Nederland zijn o.a. : Tupperware, Herbalife, en andere bedrijven die al meer dan 10 jaar officieel in Nederland gevestigd zijn.

Je weet zeker dat je niet met een piramidespel te maken hebt als er een product of dienst verhandeld wordt en de uitbetalingen worden op je bankrekening overgemaakt door een bedrijf dat netjes geregistreerd staat bij de KvK en dat een Nederlands BTW-nummer heeft.

Op het moment dat er alleen maar geld betaald dient te worden aan degene die je inschrijft, en er verder geen sprake is van een product of dienst, kun je je afvragen of het “zuivere koek” is waarin je geïnteresseerd bent.

Hoe zit het met de verzendkosten?

Als je een bestelling plaatst in de webshop (waarvoor je na aanmelding een inlogcode krijgt) en deze is minder dan € 150,00 euro dan zijn de verzendkosten € 5,00.
Bestel je voor meer dan € 150,00 dan zijn de verzendkosten GRATIS. Jouw bestelling wordt via Post NL geleverd.
Tip: kijk eens om je heen of er mensen in jouw directe omgeving zijn die een extraatje kunnen gebruiken. Daar kan je dan samen mee bestellen.
Mocht je in de omgeving wonen van het FM Point in Roermond dan kun je ook daar je producten ophalen tegen inkoopprijzen.

Als de proefmonsters op zijn kan ik dan nieuwe bestellen?

Ja, de proefmonsters zijn los te bestellen in de webshop en kosten 30 cent per stuk.

Als ik besluit het een kans te geven hoe gaat dat dan in zijn werk?

Dan kunnen we  je online aanmelden als lid. Je komt dan onder onze hoede om goed van start te kunnen gaan.
Let op dat als je gaat “googelen” je nergens anders je persoonlijke gegevens achterlaat. Je kan dan zomaar ineens bij iemand in de lijn zitten die je niet kent en aan waar je geen persoonlijke begeleiding van gaat krijgen.

Ik heb een uitkering, komt deze in gevaar als ik me aansluit bij FM Group en geld ga verdienen?

Wij adviseren je te allen tijde even contact op te nemen met de contactpersoon van de uitkerende instantie. Deze staat daar zeker niet negatief tegenover en zal samen met jou kunnen bekijken hoe een en ander in te passen is.

Als ik lid wordt moet ik me dan aanmelden bij de kamer van koophandel?

Als je voornemens bent om maandelijks honderden producten te gaan verkopen in een winkel of op een markt e.d., dan wel.
Als je lekker voor jezelf en je familieleden en vrienden bestelt niet.
Vergelijk het met de vriendenkortingskaarten van bv. Esprit. Je krijgt een extra korting of een leuk cadeau voor het maken van de reclame.

Hoe zit het met de belasting?

Je leven wordt per direct goedkoper! Je mag vanaf nu alle bonnetjes gaan bewaren.
Denk hierbij aan inktpotjes voor je printer, een nieuwe computer, alle kilometers die je maakt als je iemand over FM bent gaan vertellen en/of het brengen van een artikel dat bij je is besteld. Maar ook je telefoonkosten enz.
Daarnaast adviseren we je om 1/3de van de commissie die je ontvangt aan de kant te zetten. Na je eerste jaar kan je de balans opmaken van inkomsten en uitgaven die je hebt gemaakt en kan je aan de hand daarvan ervoor kiezen om het wel of niet op te geven aan de belastingdienst als inkomsten door nevenactiviteit.

© 2007 - 2019 BestelVandaag.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie