Vraag & Antwoord

Wordt er korting gegeven bij meerdere aantallen?
Ja, u heeft korting indien u van een bepaald motief 3 of meer stuks bestelt.

Waar is Candlecover van gemaakt? 
Candlecover is gemaakt van het hoogwaardig en milieuvriendelijk kunststof ‘Polypropyleen’

Wat is de afmeting van een Candlecover? 
De hoogte is 16 cm. De diameter is 9 cm.

Hoe zijn de motieven aangebracht? 
De motieven zijn krasvast aangebracht.

Is het mogelijk om de Candlecover van een eigen opdruk te voorzien?
Ja, dit is mogelijk. Tot 500 stuks gebeurt dit op basis van Thermodruk (wrijfvast) en heeft een levertijd van ca. 14 werkdagen na opdracht. Het bedrukbare formaat is 120 mm hoog x 250 mm breed.
Vanaf 500 stuks is het mogelijk om de Candlecover van een eigen opdruk te voorzien op basis van een serieproductie. Deze serieproductie heeft dezelfde krasvaste bedrukking als de standaard motieven. Het bedrukbare formaat is 160 mm hoog x 300 mm breed (volledige vlak). De levertijd is ca. 4-5 weken na opdracht.

Hoe lever ik een ontwerp aan?
Stuur een e-mail met uw ontwerp wensen naar info@bestelvandaag.nl Voeg daarbij de tekst en eventueel logo en beeldmateriaal. Wij maken voor u het ontwerp gratis. Het beeldmateriaal dient uiteraard van voldoende kwaliteit te zijn. Bij voorkeur JPG en/of PDF bestanden.

Hoe wordt de Candlecover geleverd
De Candlecover wordt in een vlakke toestand geleverd. De montage is echter zeer eenvoudig. De uiteinden zijn aan de ene zijde voorzien van sleufjes, de andere zijde heeft corresponderende lipjes die in de sleuf geklikt dienen te worden.

Werkwijze - standaard motief
Buig de Candlecover rond met het logo (en motief) naar de buitenzijde. Klik de bovenste 2 lipjes in de corresponderende sleuf. Draai de Candlecover om en steek de overige 2 lipjes in de corresponderende sleufjes. Klik de 4 lipjes vast door door te drukken tot het einde.

Werkwijze - eigen opdruk tot 500 stuks
Buig de Candlecover rond met het logo naar de buitenzijde en de bedrukking naar de binnenzijde. Klik de bovenste 2 lipjes in de corresponderende sleuf. Draai de Candlecover om en steek de overige 2 lipjes in de corresponderende sleufjes. Klik de 4 lipjes vast door door te drukken tot het einde.

© 2007 - 2018 BestelVandaag.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie