-25%

Artikel 10 van 15

I Rub My Duckie 2.0 | Romance (Zwart & Goud)

€ 24,95 € 18,80 (inclusief btw)

Zoete kussen en romantische harten brengen romantiek in je hand, je wordt meteen verliefd op deze schattige badeendjes! De I Rub My Duckie 2.0 Romance-collectie brengt je in een romantische bui. De schattige eendjes masseren en ontspannen je lichaam. Zet op zachte muziek, steek wat kaarsen aan en schuif deze eenden over je lichaam en voel de sterke vibraties, zelfs als je zin hebt om in bad te gaan, want deze eenden zijn volledig waterdicht.

De massage-eend kan op uw hele lichaam worden gebruikt. Of u nu wilt ontspannen of uw spieren wilt verzachten, of uw lichaam wilt verwennen met liefkozingen en tintelingen, u kunt het allemaal. En als je gewoon een beetje stouter wilt, gebruik je deze badeend op je meest intieme plekjes. Vanwege de verschillende trillingspatronen kun je je rubberen eend zo veel vibreren als je wilt. 

De I Rub My Duckie 2.0 heeft een sterkere en stillere motor dan zijn voorganger, is uitgerust met 7 vibratiepatronen en is volledig waterdicht. 

Het ideale geschenk voor jezelf of om weg te geven. 

- Super schattig 
- Geeft diepe massagetrillingen 
- 7 vibratie- en intensiteitsmodi 
- Krachtige en stille motor 
- 100% Volledig waterdicht 
- Phtalaatvrij
- Eenvoudig schoon te maken 
- Vereist één AAA-batterij 

Relax ... en gewoon goed voelen 

U hoeft zich niet langer af te vragen wat u als cadeau zou moeten geven of kopen, want deze schattige badducks zijn er in verschillende kleuren, er is voor elk wat wils! 
En je hoeft ze niet weg te geven, je kunt ze ook zelf kopen en jezelf verwennen. Hoe leuk is het om meerdere kleuren en typen samen te bewaren!

© 2007 - 2024 BestelVandaag.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel